Vilken blir din favorit?

Gillar du mustigt och mörkt rågbröd? Då kommer du att älska våra Rågbitar! Vi har tre olika varianter som alla är nyckelhålsmärkta, bakade med fullkornsråg och surdeg, samt är fria från tillsatser och konserveringsämnen. Testa och hitta din favorit!

Rågbitar osötade

Våra Osötade Rågbitar är bakade enligt det klassiska Vaasan Ruispalat-receptet från Finland. Brödet är en riktig favorit hos många och är både saftigt, syrligt och nyckelhålsmärkt. Innehåller hela 55% fullkornsråg och 11% fibrer. Rosta gärna brödet för ännu godare upplevelse.

Rågbitar solros & pumpafrön

Precis som namnet är Rågbitar med solros- och pumpafrön bakat med nyttiga fröer som ger fin smak och härligt tuggmotstånd. Brödet innehåller 39% fullkorn. För att maxa smaken - rosta dem dubbla.

Rågbitar soft

Bakade med originalreceptet från Finland, men i en lite mjukare variant. Fortfarande härligt mustiga och  nyckelhålsmärkta, men med en softare känsla och mildare rågsmak för att passa ännu fler. Rosta gärna brödet. Innehåller 33% fullkorn och 11% fibrer.