Artikelnummer: 73019
Glutenfria Pitabröd
230 g
Hatting Glutenfria Pitabröd med härlig smak och saftig mjuk konsistens. Pitabröd klara att använda till snabba och enkla måltider som sallad i pita, pitapizza, taco och kebab för att nämna några.
Ingredienser
Vatten, majsstärkelse, potatisstärkelse, rismjöl, tapiokastärkelse, rapsolja, torkad rissurdeg [rismjöl, surdegskultur], jäst, psylliumfrön, salt, socker, förtjockningsmedel (E464, E466, E412), potatisfiber, emulgeringsmedel (veg E471), bakpulver (E450, E500), fruktos.Allergener
Innehåller
- Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener
Kan innehålla spår av
- Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener
Hantering
1 dag
Pitabröden är färdigbakade och kan ätas direkt efter upptining. De kan också värmas några minuter i ugn. Sätt de frusna pitabröden på ett galler i kall ugn, sätt ugnen på 180°C varmluftsugn (210°C i vanlig ugn) och grädda bröden i ca 8 minuter. Baktiden k
| Tillverkningsland | Finland |
|---|---|
| Hållbarhet (dagar) | 999 |
| GTIN | 07315060730198 |
Näringsdeklaration
| per 100 g | |
|---|---|
| Energi (kcal) | 260 kcal |
| Energi (kJ) | 1105 kJ |
| Fett (g)* | 6 g |
| Fett - varav mättat fett | 1.1 g |
| Kolhydrater (g)* | 49 g |
| Kolhydrater - varav sockerarter* | 2 g |
| Fiber (g)* | 3.3 g |
| Protein (g)* | 2.1 g |
| Salt (g)* | 1.8 g |
| Sodium | 840 mg |