Nästan för goda för att vara hälsosamma.

 

Om du, precis som vi, vill leva gott utan att göra avkall på god smak borde du prova våra bröd. För att bevara den nybakade känslan fryser vi brödet direkt efter bakning och tinar det på väg till butik. Rosta gärna våra bröd för ännu godare smak och frasighet!

Frö Gott

Osötat och laddat med kraft från 21,6% nyttiga fröer! Fröerna ger också en härlig textur och smak. Brödet är dessutom rikt på protein och kostfiber samtidigt som det har ett lågt kolhydratinnehåll. En god kombination på alla sätt!

Havre God

Ett härligt mjukt och smakrikt bröd, fullt av havrens goda energi! Det är rikt på fiber (41% fullkorn) och protein, men snålt på socker. Det perfekta sättet att starta dagen på för hela familjen!

Levain Gott

Ett osötat och saftigt bröd, bakat på 13% surdeg av vete och råg. Perfekt för finsmakare och små hushåll eftersom det kommer i en lite mindre förpackning. Surdegen ger en rund och nötig smak, som blir mer tydlig vid rostning.

Råg Gott

Ett bröd som förenar det bästa av två världar. Det är nämligen mjukt som ett ljust bröd, men nyttigt som ett grovt. Bakat med 100% fullkornsråg med gott om magnesium och fullkorn. Nyckelhålsmärkt.

Rågbitar Solros- och Pumpafrö

Rågbitar Solros- och Pumpafrön är ett syskon till våra Rågbitar som bakas enligt det klassiska Ruispalat-receptet från Finland. Bakat på surdeg och fullkornsråg och vi har dessutom adderat massor av nyttiga fröer. Innehåller hela 51% fullkorn och 9,8% fiber. Nyckelhålsmärkt. 

Rågbitar

Bakas på det klassiska Vaasan Ruispalat-receptet från Finland. Ett härligt osötat, syrligt och saftigt bröd bakat på surdeg och fullkornsråg. Innehåller hela 68% fullkorn och 11% fiber. Finsk sisu i brödform, helt enkelt. Nyckelhålsmärkt.

Nästan för goda för att vara hälsosamma.