Toppa & doppa!

Nästan för god för att vara hälsosam!

Krutonger med Västerbottensost

Ta ett gott bröd, exempelvis Levain Gott, och skär i små fyrkanter. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper och strö över rikligt med riven Västerbottensost. Krydda gärna med lite torkad timjan. Rosta i ugn på 200 grader i ca 10 minuter, så det blir fint frasiga. Håll koll så att de inte bränns. Ljuvliga att toppa en mustig svampsoppa med till exempel. 

Levain Gott

Ett osötat och saftigt bröd, bakat på 13% surdeg av vete och råg. Surdegen ger en rund och nötig smak, som blir mer tydlig vid rostning. Perfekt att göra varma mackor och krutonger av. Passar finsmakare och små hushåll eftersom brödet kommer i en lite mindre förpackning.

Nästan för god för att vara hälsosam!

Grilled cheese macka

Frasigt bröd med massor av härligt smält ost kan vara en av de bästa kombinationerna som finns. Ta två skivor Havre God, fyll med din favoritost och maxa med det godaste du vet, t ex smakrik skinka, stekt lök, jalapenos eller hackade örter. Värm i smörgås­järn, eller stek i stekpannan tills brödet fått fin färg och osten har smält. Servera till en god grön ärtsoppa till exempel.

Havre God

Ett härligt mjukt och smakrikt bröd, fullt av havrens goda energi! Det är rikt på fiber (41% fullkorn) och protein, men snålt på socker. Tillför en fin smak av havre och mer nyttigheter i dina grillade mackor.

Toppa & doppa!