Glutenfria Pitabröd

Hatting Glutenfria Pitabröd med härlig smak och saftig mjuk konsistens. Pitabröd klara att använda till snabba och enkla måltider som sallad i pita, pitapizza, taco och kebab för att nämna några.

Produktkod: 73019
Product Data
Glutenfria Pitabröd

Ingredienser

Vatten, majsstärkelse, potatisstärkelse, rismjöl, tapiokastärkelse, rapsolja, torkad rissurdeg [rismjöl, surdegskultur], jäst, psylliumfrön, salt, socker, förtjockningsmedel (E464, E466, E412), potatisfiber, emulgeringsmedel (veg E471), bakpulver (E450, E500), fruktos.

Hantering

Pitabröden är färdigbakade och kan ätas direkt efter upptining. De kan också värmas några minuter i ugn. Sätt de frusna pitabröden på ett galler i kall ugn, sätt ugnen på 180°C varmluftsugn (210°C i vanlig ugn) och grädda bröden i ca 8 minuter. Baktiden kan kortas med 2-3 minuter om bröden är upptinade eller om ugnen är förvärmd. Pitabröden kan också värmas upptinade i en brödrost ca 1-2 minuter. Pitabröden kan även värmas några sekunder i mikrovågsugn. Glutenfria pitabröd bör ätas direkt efter upptining/uppvärmning för att bevara den färska kvalitén.

Näringsdeklaration per 100 g

Energi 1105 kJ
Kcal 260 kcal
Fett 6 g
- varav mättat fett 1,1 g
Kolhydrater 49 g
- varav sockerarter 2 g
Fiber 3,3 g
Protein 2,1 g
Salt 1,8 g